Neučíme, ale připravujeme vás do praxe

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Kurzy Sprint s.r.o.
IČO 24172537
se sídlem Františka Košiny 780, 250 65 Líbeznice

Kontakt: info@kurzysprint.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Newsletter

Pokud jste našimi zákazníky, pak vám můžeme na základě oprávněného zájmu na váš e-mail občas poslat zprávu s upozorněním na nový článek v blogu, nové termíny kurzů se minářů, nebo aktuálně probíhající akci.

Dotazy ke kurzům

Na základě budoucího plnění smlouvy od vás sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět dotazy ke kurzům v e-shopu.

Recenze kurzů

Na základě vašeho souhlasu sbíráme jméno a e-mail, abychom mohli zveřejnit vaši recenzi kurzu.

Objednávka

V rámci plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme jméno, e-mail, telefon, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ, abychom mohli  správně vyřídit vaši objednávku a mohli vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Newsletter: po dobu 5 let.
  • Dotaz ke kurzu: po dobu 1 roku.
  • Recenze kurzu: po dobu 5 let.
  • Zpracování objednávky: po dobu 2 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Kurzy Sprint s.r.o. (IČO 24172537, se sídlem Františka Košiny 780, 250 65 Líbeznice) jako provozovatel webu a e-shopu.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu a marketingu.
  • SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno) jako provozovatel aplikace pro rozesílku e-mailů.
  • Smartsupp.com, s.r.o. (IČO 03668681, se sídlem Milady Horákové 1957/13, Černá Pole, 602 00 Brno) jako provozovatel online chatu.
  • Společnost Google jako poskytovatel aplikace Adwords.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 22.5.2018.

© Kurzy Sprint s.r.o. | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby